На 12 Септември в Пловдив ще се проведе първия по рода си Фестивал на водата

На него строителни фирми, ВиК и ОВИ проектанти, инсталатори и специалисти ще могат да се запознаят с новите материали и технологии на утвърдени производители, да се включат в забавни игри и томболи с награди, да направят контакти с нови партньори и да се насладят на хубава музика. Ще се проведе и национално състезание „Тръбен ключ“ за ВиК инсталатори. Наградата ще връчи Пламен Иванов от Камарата на строителите.

На място ще има построено медия студио, на което медийните партньори на събитието ще имат възможност да интервюират официални лица, изложители и участници. Също така ще има места, на които всички участници ще могат да си направят интересни снимки, като подробностите ще научите преди началото на фестивала.

Каним всички фотографи да се включат в нашия фотоконкурс. Участието е безплатно. 

„Идеята ни е да дадем възможност на млади фотографи да усетят какво е да си фотограф на голямо събитие, да добият самочувствие и да развиват уменията си. За събитието ние сме ангажирали най-добрите във фотозаснемането и те ще могат да почерпят опит. Наградата за печелившия е платен ангажимент за следващия Фестивал на водата и предметна награда. Журито пазим в тайна, за да остане безпристрастно. Ще има и гласуване на публиката“, сподели Вили Кръстева – организатор на Фестивал на водата

Повече може да научите в нашия ИЗТОЧНИК НА ИНФОРМАЦИЯ