Conference_Brand-300x174

Търсим млади, креативни, рисуващи и творящи доброволци, които се интересуват от глобални проблеми и социална промяна. Планираме да поканим екип от 3-4 млади творци, които да създават визуални картини, базирани на дискусиите и преживяванията, случаващи се в рамките на международната конференция „How I Met My Global Issues“, която ще се проведе на 2 и 3 декември 2015 година в София.

На екипът творци ще осигурим необходимите материали, като идеята е да присъстват на всички части на конференцията и да рисуват (или творят по друг начин) на база на това, което чуват и виждат.

Доброволците ще имат възможност да си взаимодействат с всички участници в конференцията от 6 европейски страни и Гана. За доброволци от страната ще осигурим нощувки и ще възстановим пътните разходи.

Конференцията „How I Met My Global Issues“ е финалното международно събитие в дългосрочната ни инициатива Youth of the World и цели да даде пространство за дискусия на вплитането на повече глобално образование в младежката сфера. Повече за конференцията тук, а за самия проект – тук.

Ако имате интерес, драснете един мейл на Влади (vladi@cega.bg) или ни пишете във фейсбук.

Изтоник: http://cega.bg/?p=388