Фондация „За нашите деца“ търсят доброволци с любов към децата и знанието, които да подкрепят няколко лъчезарни деца в района на град Пловдив на възраст 12-13 години, които обичат да учат, но трудно се справят с предизвикателствата в учебния процес.

Специалисти, които работят с тях, са категорични, че децата са напълно способни да усвояват преподавания материал, но се нуждаят от подкрепа. Затова се търсят доброволци, които да им помогат да наваксат пропуснатите знания и да ги подкрепят в усвояването на нови, като работят с тях по 45-50 минути в следобедните часове, веднъж седмично, в дните от понеделник до петък.

в срок до 21 март 2017 г. трябва да изпратите Ваша автобиография и кратко мотивационно писмо на имейл адрес: i.branska@detebg.org. Въпроси и запитвания можете да отправите на посочения мейл или на телефон: 0888 699 482 – Ива Бранска, специалист „Организационно развитие:. Ще се свържем с избрани от нас кандидати и ще се проведе кратко интервю. Накрая на доброволческата инициатива ще получите сертификат и ще имате възможност да станете част от доброволческа мрежа на фондация „За нашите деца“.

 

Фондация „За Нашите Деца” е българска неправителствена организация, наследник на британската детска правозащитна организация „Всяко Дете”. Вече 24 години  работят за това всяко дете да живее в сигурна и стимулираща семейна среда. Подкрепят най-уязвимите обществени групи в партньорство с местните и национални институции, международни и национални неправителствени организации и бизнес сектора.