Ако искате да научите какво може наистина PowerPoint и как можете да правите още по – ефективни презентации и то с по – малко усилия, то продължавайте да четете!

На 16- ти ноември от 19:00 часа, за първи път в Пловдив ще ни гостува Борис Христов, основател на 356labs – единствената презентационна агенция в света, която две поредни години презентира на Microsoft Ignite – международна конференция, която всяка година събира над 25 000 души. Той е топ специалист в областта на изграждането на ефективни презентации и води обучения за клиенти от множество индустрии, а компаниите – клиенти са едни от най – големите брандове в света.

Единствената цел на тази среща ще бъде да ви помогне да постигнете повече с презентациите си, като ви даде всичко необходимо, за да се превърнете в този 1% презентатори, които наистина се отличават.

По време на събитието ще видите трикове и ще научите повече за

– Функционалности в PowerPoint, които даже не подозирате, че съществуват;

– Техники и трикове, които да ви помогнат да постигнете повече с по – малко;

– Инструменти и технологии извън PowerPoint за още по – ефективни презентации

Не забравяйте да сe регистрирате, както и да донесете нещо за записване, защото със сигурност няма да искате да забравите съветите на Борис. Входът е напълно БЕЗПЛАТЕН, но регистрацията е задължителна.

Събитието се организира със съдействието на EventsMedia.bg и любезното домакинство на Vintage House

Повече научете в нашия ИЗТОЧНИК НА ИНФОРМАЦИЯ